Sezonowe spaghetti Tonno( tuńczykiem) z pesto pieczonych pomidorków cherry i dyni .

Sezonowe spaghetti Tonno( tuńczykiem) z pesto pieczonych pomidorków cherry i dyni .

Sezonowe spaghetti Tonno( tuńczykiem) z pesto pieczonych pomidorków cherry i dyni .

Przepis na : obiad

 Produkty Potrzebne: Tuńczyk ,,Rio Mare"- 160 gr Makaron spaghetti ,, Lubella"- 250 gr oliwa z oliwek z nutą smaku czosnku i natki pietruszki-  50 ml dynia - 150 gr  pomidorki cherry- 500 gr pestki dyni - 2 łyżeczki papryczka chili- 1 sztuka cebula szarlotka - 1 sztuka oliwki - 50 gram  ser Parmezan- 50 gram bazylia - kilka listków sól- 3 szczypty pieprz młotkowany kolorowy- łyżeczka   Sposób przygotowania: Do rozgrzanego piekarnika (180 stopni  na ok.30 min) wrzucamy w naczyni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu pichciszto

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.