Dzisiaj na tapetę bierzemy awokado. Ten nietypowy owoc wzbudza sporo kontrowersji. Jego dużą kaloryczność z pewnością rekompensuje bogactwo cennych składników, lecz nie każdy docenia ten dość specyficzny smak i omija awokado jak najszerszym łukiem, a to błąd! Wcale nie jest tak trudno się z nim zaprzyjaźnić. Jak to zrobić? Mam jeden dobry sposób. Drugim bohaterem dzisiejszego wpisu są wafle extra cienkie od firmy GoodFood . Jakiś czas temu miałam przyjemność zostać wybrana jako jeden z ich testerów, co niezmi... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...18-latka, która w pewnym momencie postanowiła zmienić swój tryb życia. W kuchni łączy wszystkie swoje hobby: zdrowe gotowanie, fotografię i jedzenie. Z kuchni wychodzi tylko żeby poćwiczyć. Chce zarażać innych swoją pasją i dzielić się pozytywną energią:)