Drożdżowe racuchy z jabłkami

Drożdżowe racuchy z jabłkami

Przepis na : śniadanie

  Drożdżowe racuchy kojarzą mi się bardzo z pączkami. Ciasto jest jednak lejne, zaś same racuchy przez wiele dni są świeże. Można je spokojnie ponownie odgrzać na niewielkiej ilości oleju, a nawet na suchej patelni z nieprzywieralną powłoką. Z poniższego przepisu wychodzi około 10 niewielkich racuchów. Racuchy są bardzo mocno jabłkowe przy dwóch dużych jabłkach. Ja moje pokroiłam w dużą kostkę, ale jeżeli wolicie, to swoje jabłka możecie pokroić w mniejszą kostkę lub zetrzeć na tarce. Z czym jeść racuchy? Ta...

Czytaj dalej na blogu Passions hobbies life

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.