Racuchy z jabłkami

Racuchy z jabłkami

Racuchy z jabłkami

Przepis na : śniadanie

Racuchy z jabłkami są dla większości miłym wspomnieniem z dzieciństwa. Są   idealne na śniadanie, obiad, deser podwieczorek czy kolację. Przygotowanie zajmuje chwilę, a składniki które są potrzebne na pewno znajdują się w każdej kuchni. Racuchy z tego przepisu wychodzą puszyste i bardzo miękkie i są bez dodatku drożdży. W moim domu goszczą bardzo często.     Składniki: 1 jajko, 3 łyżki cukru, 2 szkl. mąki, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, 1 szkl. mleka, 2 jabłka, cukier puder, olej do smażeni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Passion of Cooking

Autor

Passion of CookingPassion of Cooking

Uwielbiam gotować, piec i robić wszystko co jest z tym związane. Najchętniej w ogóle nie wychodziłabym z kuchni. Każda wolną chwilę poświęcam na gotowanie. Działa to na mnie relaksująco, odprężająco pozwala mi zapomnieć o wszystkich moich smutkach.
Postanowiłam podzielić się z Wami moimi kulinarnymi osiągnięciami i dlatego powstał blog Passion-of-cooking. Oprócz tego chciałam zebrać wszystkie przepisy w jednym miejscu tworząc moją książkę kucharską;-)
Na łamach mojego bloga będziecie mogli śledzić moje kulinarne poczynania. Zachęcam również do próbowania moich przepisów.
Wszystkie przepisy, które zamieszczę będą przyrządzone przeze mnie a wypróbowane przez męża i przyjaciół;-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jabłka, pieczenie, racuchy, śniadanie, jajko, śniadania, konfitura, deser, desery, kolacja, obiad, pieczone jabłka, jabłka pieczone, mleko w proszku, puszyste racuchy, bez pieczenia

Inne przepisy z Passion of Cooking

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.