Przepis na : obiad
Wiem, że nie każdy lubi wątróbkę drobiową. Ja zdecydowanie należę do jej fanów. Chętnie zjadam ją pod każdą postacią, oprócz wersji na słodko z jabłkiem, rodzynkami itp. A i nie lubię wątróbki w śmietanie. Jakoś śmietana nie pasuje mi do niej. W związku z tym, że należę do fanów tego smakołyku zapraszam Was na delikatną wątróbkę z duszoną cebulką i pieczarkami. Bardzo prostą i szybką w przygotowaniu i najważniejsze bardzo smaczną. Jedyne o czym musimy pamiętać to to aby przyprawić ją solą dopiero po ... czytaj dalej...
Uwielbiam gotować, piec i robić wszystko co jest z tym związane. Najchętniej w ogóle nie wychodziłabym z kuchni. Każda wolną chwilę poświęcam na gotowanie. Działa to na mnie relaksująco, odprężająco pozwala mi zapomnieć o wszystkich moich smutkach.
Postanowiłam podzielić się z Wami moimi kulinarnymi osiągnięciami i dlatego powstał blog Passion-of-cooking. Oprócz tego chciałam zebrać wszystkie przepisy w jednym miejscu tworząc moją książkę kucharską;-)
Na łamach mojego bloga będziecie mogli śledzić moje kulinarne poczynania. Zachęcam również do próbowania moich przepisów.
Wszystkie przepisy, które zamieszczę będą przyrządzone przeze mnie a wypróbowane przez męża i przyjaciół;-)