Szybka przekąska lub naprawdę dobry dodatek do mięs DYNIA.Właśnie zrobiłam i zjadłam, i całą odpowiedzialnością polecam!przekąska dla jednej osobyszykujemy:- Dynia- mała cebula- ząbek czosnku- łyżeczka tymianku- szczypta soli- dwie łyżki wody- dwie łyżeczki masła200-300 gram dyni, obranej i oczyszczonej kroimy w kostkę.Małą cebulkę i ząbek czosnkudrobno siekamy .Rozgrzewamy 2 łyżeczki masła,dodajemy cebulkę z czosnkiem i łyżeczkę suszonego tymianku i chwilę szklimy(2-3 min) na średnim ogniu, ale uważamy aby ce... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Lubię gotowanie szybkie i bez konserwantów, takie które odżywi moje ciało i duszę, nie zawsze dietetyczne ale zawsze smaczne