Cannelloni z brokułami i kalafiorem

Cannelloni z brokułami i kalafiorem

Cannelloni z brokułami i kalafiorem

Przepis na : obiad

Już jakiś czas minął od kiedy robiliśmy tą potrawę, ale niedługo znów zagości na naszym stole, bo jest przepyszna. Przepis zapożyczony od Jamiego Olivera  hotcooking.co.uk Składniki: Nadzienie: 500g brokułów, umytych, podzielonych na różyczki, 500g kalafiora, umytego i podzielonego na różyczki, 4 ząbki czosnku, kilka listków świeżego tymianku (daliśmy suszony), 25g filetów anchois w oleju, 1 suszona papryczka chilli, pokruszona, sól, czarny pieprz, oliwa, 16 rurek cannelloni Sos czerwony: 700 ml passata... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Państwo Wojtczuk gotują

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.