Przepis na : obiad
Bardzo klasyczne danie. Czasami przychodzą takie dni, że ma się ochotę na tradycyjną potrawę. Tym razem zagościła na naszym stole fasolka po bretońsku. Składniki: - 500g fasolki "Piękny Jaś" - 300g boczku wędzonego - 350g kiełbasy - 1 duża czerwona cebula - 800 ml przecieru pomidorowego - 3 ząbki czosnku - liść laurowy - 4 ziela angielskie - sól, pieprz - 2 łyżki suszonego majeranku Sposób przygotowania: Fasolę zalewamy zimna... czytaj dalej...
Jesteśmy młodym małżeństwem uczącym się gotować. Oboje lubimy spędzać czas w kuchni, poznawać nowe smaki, eksperymentować i przyjmować gości. Podczas gotowania potrafimy mieć odmienne zdania ale zawsze staramy się dojść do porozumienia. Zależy nam aby nasza kuchnia była smaczna, pełna miłości a zarazem pikante