CHRUPIĄCE KOTLETY RYŻOWE

CHRUPIĄCE KOTLETY RYŻOWE

CHRUPIĄCE KOTLETY RYŻOWE

Dziś mam dla Was kolejny przepis zainspirowany poniekąd kuchnią chińską i tajską . Ostre ( baaa! bardzo ostre! ) smaki połączone z delikatną słodyczą, to coś za czym totalnie przepadam! Kotlecik i zrobiłam z ugotowanego al dente ryżu jaśminowego z dodatkiem aromatycznych przypraw. Dodatek słodko-ostrego sosu to taka kropka nad I, która sprawia, że danie zachwyci nawet najbardziej wybrednych smakoszy! Danie idealne na szybki obiad, kolacje na ciepło, albo nawet wkładkę do bułki! Polecam! SKŁADNIKI: * ryż jaśm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ostra na Słodko

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.