Różowe jajka faszerowane botwinką i kozim serem

Różowe jajka faszerowane botwinką i kozim serem

Różowe jajka faszerowane botwinką i kozim serem

Przepis na : śniadanie

Jajka barwione koncentratem barszczu, faszerowane botwinką i kozim serem. Pyszne i wyjątkowo proste do przygotowania. Jajka mają delikatny smak buraków, który idealnie współgra z farszem. Różowe jajka polecam przygotować na zbliżającą się Wielkanoc , na pewno będą zdobić świąteczny stół Składniki: koncentrat barszczu (około 350 ml) 6 jajek 3/4 pęczka botwinki 4 łyżki startego sera koziego (na małych oczkach) 2 łyżki majonezu 1 łyżka jogurtu naturalnego sól pieprz Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo, obrać... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Oryginalny smak

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Autor

Oryginalny smakOryginalny smak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, jajka faszerowane , buraki, barszcz, ciasto, desery, tuńczyk, deser, ciasteczka, wielkanoc, sałatki, sałatka, szynka, warstwowa, sałatka warstwowa, twaróg, awokado, jajka z farszem, przekąski, salatka z jajkiem, przystawki, przekąska, warstwowa sałatka z tuńczykiem, sałatka z tuńczykiem, sałatka z szynką, sałatka z majonezem, ciasteczka swiateczne, sałatka z buraków

Inne przepisy z Oryginalny smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.