Przepis na : obiad
Pieczona kapusta to prosty, aromatyczny i wyśmienity dodatek do obiadu. Wystarczy nasmarować ja oliwą z oliwek, posypać suszonym czosnkiem niedźwiedzim, doprawić solą i pieprzem i upiec Łatwizna! Składniki: 1 mała główka kapusty suszony czosnek niedźwiedzi oliwa z oliwek sól pieprz Przygotowanie: Kapustę obrać z wierzchnich, brzydkich liści i pokroić na „dwunastki” (każdą część starać się przekroić przez środek głąba). Wysmarować oliwą z oliwek, posypać czosnkiem niedźwiedzim i doprawić solą i ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...