Pieczarki faszerowane puree ziemniaczanym z boczkiem i cebulką

Pieczarki faszerowane puree ziemniaczanym z boczkiem i cebulką

Pieczarki faszerowane puree ziemniaczanym z boczkiem i cebulką

Pieczarki faszerowane puree ziemniaczanym z boczkiem i cebulą to proste i pyszne danie, w dodatku ładnie prezentuje się na talerzu. Mogą być samodzielnym daniem lub przystawką. Smakują doskonale i są sycące. Przepis nie jest skomplikowany i opiera się na ogólnodostępnych składnikach. Polecam! Składniki: 400 g dużych pieczarek 1 kg ziemniaków 1 cebula 100 g wędzonego boczku 2 żółtka 1 łyżka śmietany 18 % 2 łyżki masła sól pieprz Przygotowanie: Z pieczarek odciąć nóżki, kapelusze delikatnie natrzeć oliwą. Na p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Oryginalny smak

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Autor

Oryginalny smakOryginalny smak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, boczek, śniadania, ziemniaki, ciasto, ciasteczka, przystawki, deser, mielone, cukinia faszerowana, zupa, cukinia, zupa pieczarkowa, bagietka, szpinak, mięso mielone, dorsz, grzyby, sosy, papryka faszerowana, przekąski, boże narodzenie, sos pieczarkowy, pieczarki w cieście, pieczony boczek, pieczone ziemniaki, ziemniaki zapiekane

Inne przepisy z Oryginalny smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.