Przepis na : śniadanie
Wyjątkowo prosta pasta z wędzonego łososia i twarogu z dodatkiem koperku. Pomysł na pyszne i leniwe śniadanie Składniki: 150 g wędzonego łososia 200 g twarogu półtłustego (mielonego) 2 łyżki posiekanego koperku 1 pełna łyżka majonezu sól pieprz Przygotowanie: Do miseczki przełożyć twaróg, drobno posiekanego łososia, koperek i majonez. Wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Smacznego (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); To też może Cię zainteresować: → Kanapki z wędzonym łososiem, mozzarellą i czerwony... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...