Kwiaty z ciasta nadziewane wędzonym łososiem i ryżem

Kwiaty z ciasta nadziewane wędzonym łososiem i ryżem

Kwiaty z ciasta nadziewane wędzonym łososiem i ryżem

Dzisiaj pięknie prezentująca się przystawka, która na pewno zaskoczy gości Przygotowałam kwiaty z ciasta, nadziewane kulką ryżu z dodatkiem sosu sojowego i owiniętą plasterkami wędzonego łososia. Środek kwiatów posypałam rozgniecionym czerwonym pieprzem. Nie tylko ciekawie wyglądają, ale również są bardzo smaczne. W trakcie smażenia w głębokim tłuszczu, płatki pięknie się rozwijają, tworząc kwiat. Płatki są delikatne i kruche, dlatego należy ostrożnie je przekładać na talerz. Idealnie sprawdzą się na przyjęcia... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Oryginalny smak

Warto przeczytać

Pomysłowe przepisy na walentynki i nie tylko

Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

Oryginalny smakOryginalny smak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, łosoś, ryż, sosy, śniadania, łosoś wędzony, z jagodami, ryby, przystawki, desery, ciasteczka, deser, ryba, cukinia, galaretka, buraczki, sylwester, walentynki, rukola, ciasto z orzechami, przekąski, przekąska, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasteczka, przekąski na sylwestra, ciasto z galaretka

Inne przepisy z Oryginalny smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.