Prosta i ciekawie wyglądająca babka „zebra”, którą chyba większość z Was zna. Od bardzo dawna jej nie robiłam, więc… odgrzebałam stary przepis i postanowiłam ją przygotować. Idealna do kawy lub herbaty albo na zbliżającą się Wielkanoc. Z pewnością ozdobi Wasz świąteczny stół Składniki: 5 jajek 2,5 szklanki mąki + 2 łyżki 1,5 szklanki cukru 1 szklanka oleju rzepakowego 1 szklanka białej oranżady 2 łyżki ciemnego kakao 2,5 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli Przygotowanie: Jajka ubić z... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...