Przepis na : kolacja
Najlepsza rekomendacja? Moje łobuzy zmiotły ją w kilka minut. Składniki 1 średnia wędzona makrela 1 ząbek czosnku 5-6 suszonych pomidorów 2-3 łyżki serka śmietankowego 1 łyżka octu balsamicznego 2 łyżki posiekanych ulubionych ziół (u mnie natka pietruszki) sól, świeżo zmielony pieprz Przygotowanie Z makreli ściągnijcie skórę i wyciągnijcie ości. Kawałki mięsa ryby wrzućcie do blendera razem z pozostałymi składnikami. Zmiksujcie na gładką masę. czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...