Golonki z indyka w pikantnym sosie żurawinowym

Golonki z indyka w pikantnym sosie żurawinowym

Golonki z indyka w pikantnym sosie żurawinowym

  Golonki z indyka w pikantnym sosie żurawinowym T o danie jest wprost idealne na Boże Narodzenie. Nie dość, że jego główne składniki czyli indyk i żurawina niezaprzeczalnie kojarzą się ze Świętami to jeszcze jest tak proste w przygotowaniu, że będziecie zaskoczeni, iż tak imponujący efekt można osiągnąć tak niewielkim nakładem pracy. Cały sekret sukcesu tej potrawy tkwi w zbalasowaniu smaków sosu. Całą resztę wykona za nas czas i piekarnik. Ja użyłam do tej potrawy w 100% naturalnego soku żurawinoweg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu olalacooking

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

olalacookingolalacooking

Kuchnia to zdecydowanie moje ulubione miejsce.
Na moim blogu znajdziesz moje autorskie potrawy, klasykę w nieco innym wydaniu, a także dania, które jadłam lub podejrzałam i które mnie zachwyciły.
Zapraszam Cię w podróż po moich ulubionych smakach- czasami bardzo lokalnych, a czasami całkiem odległych. Moja kuchnia nie ma nazwy, ani miejsca na mapie. To moje codzienne poszukiwania, inspiracje, odkrywanie nieznanego.
To moja pasja. To moje emocje. To ja.
Zapraszam Cię do mojego stołu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, golonka, mięso, indyk, boże narodzenie, ryż, mięsa pieczone

Inne przepisy z olalacooking

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.