KETO ŁAZANKI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI (LCHF, bez glutenu, redukcja)

KETO ŁAZANKI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI (LCHF, bez glutenu, redukcja)

KETO ŁAZANKI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI (LCHF, bez glutenu, redukcja)

Przepis na : obiad

5/5 - (1 ocen) Pyszne keto łazanki z kapustą i grzybami to kolejna z tradycyjnych potraw często spotykanych na polskich stołach wigilijnych. Doskonała alternatywa dla tych, którzy lubią smak pierogów, ale podobnie jak ja nie znoszą ich lepić. Keto makaron bambusowy w postaci łazanek, który powstał z przepisu na ciasto do keto pierogów bambusowych sprawdzi się tu doskonale. Znakomicie smakuje zarówno bezpośrednio przygotowany, jak i odgrzewany. Keto łazanki z kapustą i grzybami można przechowywać w lodówce oraz mrozi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ola la LCHF

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

12 pysznych przepisów na sałatki na Święta

Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Autor

Ola la LCHFOla la LCHF

Mam na imię Ola i od 2013 roku jestem fanką LCHF i ketozy, dzięki którym udało mi się schudnąć 25 kg oraz odzyskać zdrowie. Ola la LCHF to blog o odżywianiu wg modelu LCHF (low carb high fat). Znajdziecie tu zatem wszelkie informacje na temat diet wysokotłuszczowych i niskowęglowodanowych takich jak LCHF, ketogeniczna czy optymalna.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, kapustą, ciasto, makaron, pierogi, kapusta kiszona, bezglutenowe, bigos, fit, ciasto na pizze, obiad, mak, ciasto na pierogi, pierogi z kapusta i grzybami

Inne przepisy z Ola la LCHF

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.