Jarzynka a la Vegeta – prosty przepis krok po kroku

Jarzynka a la Vegeta – prosty przepis krok po kroku

Jarzynka a la Vegeta – prosty przepis krok po kroku

J ako, że jesień jest idealnym czasem na robienie przetworów na zimę, postanowiłam podzielić się z Wami moim sprawdzonym przepisem na jarzynkę, która świetnie się sprawdza w trakcie zimowego gotowania. Jest ona nie tylko idealnym dodatkiem do potraw, ale również świetną bazą do zup i sosów. Dzięki niej, można w szybki sposób przygotować wywar, bez konieczności stosowania kostek rosołowych, czy przypraw typu Vegeta. W dodatku jej przygotowanie jest bardzo proste, choć wymaga nieco czasu, ale efekt końcowy jest ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Okiem Blondynki by McBlondi

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

McBlondiMcBlondi

Cześć! :)
Mam na imię Magda i jestem nieanonimową Kosmetykoholiczką :D oraz wielką Gadżeciarą, Wielbicielką dobrej kawy, Miłośniczką kotów i niepoprawną Optymistką ;)
Na co dzień Specjalistka do zadań specjalnych. Po godzinach Blogerka z milionem pomysłów na minutę. Prowadzę bloga http://okiemblondynki.pl -subiektywnie o kosmetykach, lifestyle'u, testowaniu i zdrowym trybie życia :) bezglutenowej.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, przetwory, mięso, seler, mięso mielone, ciekawe przepisy, słoik, sosy, zupa, marchewka, szybka zupa, prosta zupa, warzywa na patelnie, zupa z selera, zupa z mięsem mielonym, dania bez mięsa

Inne przepisy z Okiem Blondynki by McBlondi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.