Zupa ogórkowo-koperkowa z czosnkiem

Zupa ogórkowo-koperkowa z czosnkiem

Zupa ogórkowo-koperkowa z czosnkiem

Przepis na : obiad

4.9 / 5 ( 8 votes ) Zupa ogórkowo-koperkowa z czosnkiem Zupa ogórkowo-koperkowa z czosnkiem jest pysznym prostym daniem, jednym ze smaczniejszych jakie można zjeść o tej porze roku. Ten przepis różni się nieco od tradycyjnej ogórkowej, przede wszystkim tym że zawiera ogromną ilość koperku i czosnku. Za to jest na pewno zdrowa i pełna witamin. Cóż czasy takie, że tylko zupa może humor poprawić i rozgrzać pozytywnie .Oby do wiosny.. składniki na 2-3 osoby: 1 litrowy słoik kiszonych ogórków, najlepiej domowych z du... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.