Przepis na : obiad
Polędwiczki drobiowe zapiekane w kremowym sosie Polędwiczki drobiowe to jeden z lepszych kawałków mięsa . Trudno je schrzanić i zazwyczaj w parę minut można wyczarować z nich doskonałe danie . Najbardziej popularne są panierowane ale czas coś zmienić Polędwiczki drobiowe w kremowym sosie miodowo musztardowym to poezja smaku .. Tego po prostu trzeba spróbować składniki na 3 osoby : 6 polędwiczek drobiowych sól do smaku sos musztardowo-miodowy 3 łyżki słodkiej musztardy miodowej ( ja używam Roleski ) 2 łyżki musz... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.
Czytaj dalej...