Przepis na : obiad
Podchmielony kurczak na piwie po staropolsku Kurczak..nieśmiertelna, obowiązkowa potrawa w mojej familji . Po prostu nie ma tygodnia ,żeby ptak nie gościł na stole , więc trzeba się nagłówkować , co by nudą nie wiało . Ten patent pewnie wielu z Was zna i lubi , tak przyrządzony kurak jest nadzwyczaj soczysty , aromatyczny i ma pyszną chrupiącą skórkę . Doprawianie to kwestia smaku , ten jest doprawiony po staropolsku i to wychodzi mu na dobre , jak i nam ..podczas obiadu " class="wp-smiley" style="height: 1e... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Coraz częściej mówi się o szerokim zastosowaniu czarnego bzu.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...