Patisony, faszerowane kiełbasą meksykańską

Patisony, faszerowane kiełbasą meksykańską

Patisony, faszerowane kiełbasą meksykańską

Przepis na : kolacja

Patisony , faszerowane kiełbasą meksykańską To proste danie z niedocenianych u nas patisonów . Nie wiem czemu w sklepach są tak rzadkie , że trzeba je uprawiać samemu ,żeby mieć pod ręką , przecież są niesamowicie smaczne . Oczywiście do faszerowania wybieramy młode patisonki , którym skórka jeszcze nie stwardniała , takie wielkości pięści . Do farszu, użyłam kupnej, kiełbasy grillowej -surowej, meksykańskiej . Taka kiełbasa ,dostępna jest raczej we wszystkich marketach , ale oczywiście można ją zastąpić np. zwykłą... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Autor

Moria2

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, kiełbasa, tarta, papryka, kasza, chilli, ciekawe przepisy, śniadania, dynia, kolacja, cukinia, placki, kiełbaski, śniadanie, przystawki, obiad, placki z cukinii, szybka kolacja, szybkie śniadanie, szybki obiad, obiad na szybko, tarta na słodko, placek z serem, cukinia faszerowana, biała kiełbasa, dynia faszerowana, papryka faszerowana, ser biały, mielone z warzywami, dania na gorąco

Inne przepisy z Ogrodnik w podróży

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.