Przepis na : obiad
5/5 - (12 votes) „Mandaryńska” surówka z czerwonej kapusty z dynią Surówki to u moich chłopaków ciężki temat. Nie zawsze dobrze wchodzą, zdecydowanie są zwolennikami gotowanych, smażonych lub pieczonych warzyw Tak więc żeby zechcieli uraczyć się surówką do obiadu muszę się nieźle nagimnastykować . Surówka „Mandaryńska” z czerwonej kapusty i dyni jest jedną z niewielu które dość chętnie zjadają . Jej smak jest nietypowy, nieco azjatycki. Świetnie w tej wersji pasuje do pieczonej kaczki cz... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...