Przepis na : kolacja
Kotlet drobiowy , obtaczany w pieczarkowym pure Kotlety drobiowe to klasyka , pyszna i prosta , ale czasami nieco nudna , tak więc gwoli nowoczesności , dodałam do nich to i owo Troszkę trzeba było się na-żonglować , żeby wszystko trzymało się kotleta , bo pure zjeżdżało na początku , jak Małysz ze stoku Prosty trik z oprószeniem lekko mięsa mąką , załatwił sprawę i zabrał pieczarkom narty Wyszło bajecznie , kotlet w pieczarkowym pure z panierką i jajem do towarzystwa , to po prostu przepis na udany obiad . ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...