Przepis na : śniadanie
5/5 - (4 votes) Boczniaki a’la opiekane śledzie w zalewie korzenno-octowej Mam obecnie klęskę urodzaju boczniaków, więc coś musiałam szybko wymyślić, żeby nadwyżki się nie zmarnowały. Ten przepis jest modyfikacja innych przepisów które krążą w necie. Boczniaki wychodzą z niego bardziej śledzikowe, aromatyczne i delikatne . Nie są mocno kwaśne bo moja Familia nie lubi mocnych octusiowych smaków Proste w przygotowaniu, poddane pasteryzacji można przechowywać do kilku miesięcy w chłodnym, ciemnym pomiesz... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...