Faszerowana papryka w sosie z serka mascarpone

Faszerowana papryka w sosie z serka mascarpone

Faszerowana papryka w sosie z serka mascarpone

Faszerowana papryka to alternatywa dla tradycyjnych gołąbków. Nie trzeba zawijać, ale napełniać papryki. Pyszne danie. Podałam je z sosem na bazie serka mascarpone i pomidorów. Koniecznie spróbujcie takiego sosu, bo jest rewelacyjny. Polecam go również do tradycyjnych gołąbków na które przepis znajdziecie tutaj .  Może i Wy skusicie się na taki obiad. Składniki 10 szt  papryk zielonych lub czerwonych 500 g  mięsa mielonego 300 g ryżu 1 duża cebula  1 łyżka majeranku 1 łyżeczka słodkiej pa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, sosy, ryż, mielone, mascarpone, gołąbki, mięso, papryka faszerowana, mięso mielone, obiad, sos do ryżu, mięso na obiad, mięso duszone, mielone z warzywami, ryż z warzywami, dania na gorąco

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.