Zapiekany bolognese pod puree z batata i kalafiora

Zapiekany bolognese pod puree z batata i kalafiora

Zapiekany bolognese pod puree z batata i kalafiora

Dziś na obiad zapiekanka, ale nietypowa. Tradycyjne bolognese zapiekane pod puree z kalafiora i batata. Proste i obłędne w smaku. porcja na 4 osoby  Składniki: bolognese 500 g mielonego mięsa wołowego 1 czerwona cebula 3 ząbki czosnku  400 ml passaty pomidorowej garść świeżej bazylii 1 łyżeczka papryki wędzonej odrobina chilli sól i pieprz do smaku łyżka masła puree  duży batat 200 g kalafiora  duża łyżka masła  Przygotowanie: Batata obrać i pokroić w kostkę, przełożyć do garnka i dod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Autor

Niezły MłynekNiezły Młynek

Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, kalafior, obiad, sosy, ciasto, zapiekanka, zapiekanki, mielone, deser, mięso, desery, sos pomidorowy, fit, mięso mielone, wołowina, ciasto fit, zapiekanka z mięsem , mięsa pieczone, bez pieczenia, kalafior pieczony, mielone z warzywami, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Niezły Młynek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.