Pasta paprykowa do dań i sosów
Pasta paprykowa do dań i sosów
Mamy teraz sezon na zamykanie różnych pyszności w słoikach. Zapełniamy nasze spiżarnie świetnymi daniami i smakołykami, tak aby zimą móc wyciągnąć coś na prawdę pysznego i przypomnieć sobie smak lata. Dziś przygotowałam pastę paprykową, która jest idealna do sosów: Bolognese, Napoli czy wielu innych lub dań: takich jak pieczenie, kotlety mielone, ... Taką pastę możecie użyć jako dodatek do wielu przepisów. Przygotujcie kilka słoiczków, a na pewno nie pożałujecie :) Składniki: 3 kg papryki... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niezły Młynek
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Niezły Młynek
Odświeżone Rodzinne przepisy od śniadania, obiadu, kolacji po deser.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
śniadania, pasta, pasty, mielone, papryka, deser, desery, obiad, ciasto, zupa pomidorowa, sosy, kotlet, kotlety mielone, kotlety, słoik, sos paprykowy, sos pomidorowy
Inne przepisy z Niezły Młynek
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję