Przepis na pulled pork

Przepis na pulled pork

Przepis na pulled pork

Pulled pork czyli „wyczesane mięso” to najlepszy sposób przygotowania łopatki wieprzowej jakiego dotychczas próbowałam! Bardzo długi czas pieczenia w niskiej temperaturze jest dość nietypowy, jednak warto po poświęcić a mięso stanie się idealnie miękkie i niebywale soczyste! Duża ilość przypraw doda Twojemu mięsu fantastycznego smaku. W przepisie oprócz klasycznych wskazówek związanych z przygotowaniem dania znajdziesz też na końcu dwie opcje rozłożenia czasowego jego zrobienia. Warto przeczytać opcje i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Autor

nietylkopastanietylkopasta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, placki, kanapki, schab, karkówka, obiad, gulasz, kolacja, babki, szynka, polędwiczki, polędwiczka, pieczarki, dania mięsne, królik, wieprzowina, gulasz z łopatki, polędwiczki wieprzowe, karkówka pieczona

Inne przepisy z nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.