Pasztet tradycyjny

Pasztet tradycyjny

Pasztet tradycyjny

Pasztet domowy można zrobić niemal z każdego rodzaju mięsa. Możesz wykorzystać do niego ugotowane mięsa z rosołu, lub kupić mięsa podane poniżej w przepisie i zrobić najbardziej tradycyjną wersję pasztetu. Polecam Ci także inne przepisy: – pate z wątróbki – pasta z kurczaka – pasta z wędzonego kurczaka – pasta z wędzonych szprotek – pasta z łososia wędzonego Zapraszam Was także na przepisy na Wielkanoc: – jajka faszerowane w 3 kolorach – babka majonezowa – ba... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Autor

nietylkopastanietylkopasta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, mięso, jajka faszerowane , pasta, pasztet, sałatka jarzynowa, łosoś, bułki, babki, kurczak, sałatka, sałatki, kurczak wędzony , wielkanoc, łosoś wędzony, wątróbka drobiowa, boczek, rosół, awokado, śledź, roladki, szynka, karkówka, suszone pomidory, salatka z jajkiem, sałatka z szynką, wieprzowina, wołowina, awokado sałatka, sałatka z pomidorem

Inne przepisy z nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.