Boczniaki w chrupiącej panierce
Boczniaki w chrupiącej panierce
Przepis na : kolacja
Boczniak to taki fantastyczny grzyb, który z powodzeniem może zastąpić dania mięsne. Jest pyszny, aromatyczny i sycący. A jak zrobicie go w takiej panierce, jak ta poniżej pokochają go wszyscy, bez wyjątku. Bardzo lubię dodawać boczniaki do dań typu jajecznica. Tak naprawdę wystarczy, że drobno pokroicie grzyby, podsmażycie i wbijecie jaja oraz dodacie nieco przypraw. Efekt wyjdzie fantastyczny! @import url(https://static.mailerlite.com/assets/plugins/groot/modules/includes/groot_fonts/import.css?version=1643283); .ml-form-embed... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl
Autor
nietylkopasta
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczarki, tarta, makaron, bułki, grzyby, kotlety, placki, obiad, szynka, śniadania, pierogi, kolacja, dania mięsne, kotlety ziemniaczane, zupa pieczarkowa, placki ziemniaczane, szpinak, zapiekanka, zupa, zapiekanki, babki, schabowe, tortilla, ciasto na pizze, risotto, makaron ze szpinakiem, zapiekanka ziemniaczana, pizza ziemniaczana , zupa meksykańska, zupa pomidorowa
Inne przepisy z nietylkopasta.pl
Dodaj komentarz