Boczniaki w chrupiącej panierce

Boczniaki w chrupiącej panierce

Boczniaki w chrupiącej panierce

Przepis na : kolacja

Boczniak to taki fantastyczny grzyb, który z powodzeniem może zastąpić dania mięsne. Jest pyszny, aromatyczny i sycący. A jak zrobicie go w takiej panierce, jak ta poniżej pokochają go wszyscy, bez wyjątku. Bardzo lubię dodawać boczniaki do dań typu jajecznica. Tak naprawdę wystarczy, że drobno pokroicie grzyby, podsmażycie i wbijecie jaja oraz dodacie nieco przypraw. Efekt wyjdzie fantastyczny! @import url(https://static.mailerlite.com/assets/plugins/groot/modules/includes/groot_fonts/import.css?version=1643283); .ml-form-embed... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Autor

nietylkopastanietylkopasta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, tarta, makaron, bułki, grzyby, kotlety, placki, obiad, szynka, śniadania, pierogi, kolacja, dania mięsne, kotlety ziemniaczane, zupa pieczarkowa, placki ziemniaczane, szpinak, zapiekanka, zupa, zapiekanki, babki, schabowe, tortilla, ciasto na pizze, risotto, makaron ze szpinakiem, zupa meksykańska, zupa pomidorowa, babka ziemniaczana

Inne przepisy z nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.