Przepis na : obiad
Ulubiony przepis na pstrąga to właśnie ten z masłem czosnkowo - koperkowym.Pewnie większość z Was przyrządza w ten sposób rybkę,ale przepis musi się pojawić na blogu.Ach,ten smak.... Składniki: 2 świeże pstrągi 5 łyżek miękkiego masła 4 - 5 ząbków czosnku pęczek koperku cytryna sól,pieprz cytrynowy Masło o temperaturze pokojowej wymieszać z posiekanym koperkiem,doprawić przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Umyte i suche rybki od wewnątrz i zewnątrz skropić sokiem z cytryny,posypać solą i ... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...