Zdrowe pulpety z cieciorki i szpinaku

Zdrowe pulpety z cieciorki i szpinaku

Zdrowe pulpety z cieciorki i szpinaku

Zdrowe pulpety z cieciorki, bardzo smaczne i bardzo sycące. Można je podać z mujadarą, czyli ryżem i soczewicą, ale też ze spaghetti z cukinii, albo, w formie przekąski, z sadzonym jajkiem. Czas: 30 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 4   Nie wiemy jak tobie, ale nam pulpety kojarzą się z nieśmiertelnym, obiadowym daniem mięsnym w sosie pomidorowym lub pieczarkowym, stały składnik menu z babcinego sztambucha. Niemniej smakowite, a znacznie zdrowsze są pulpety wegetariańskie, niezwykle łatwe i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pulpety, tarta, ryż, bułki, szpinak, sałatka, sałatki, cukinia, przekąski, spaghetti, potrawka, sosy, sałatka z ryżem, sos pieczarkowy, sałatka warzywna, bez pieczenia, sałatka pieczarkowa

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.