Zapiekanka pasterska, czyli sposób na warzywa z rosołu

Zapiekanka pasterska, czyli sposób na warzywa z rosołu

Zapiekanka pasterska, czyli sposób na warzywa z rosołu

Co zrobić z włoszczyzną z rosołu? Sałatkę jarzynową? My wolimy wyczarować z nich pożywny, zdrowy pełnowartościowy obiad. Oto zapiekanka pasterska.   Drugie życie warzyw z rosołu Zapiekanka pasterska to klasyk angielskiej, a w zasadzie szkockiej kuchni, który bardzo przypadł nam do gustu. Także dlatego, że to danie jest idealnym nośnikiem naszego credo – czyli twórczego przetwarzania raz przygotowanych produktów. Jeśli do tej pory Wasze warzywa trafiały do sałatki jarzynowej (która jest z kolei po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

rosół, sałatka, sałatki, zapiekanka, zapiekanki, sałatka jarzynowa, sosy, mięso, ziemniaki, kalafior, obiad, kurczak, mielone, mięso mielone, zupa, kurczak pieczony, zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z kurczakiem, zapiekanka z mięsem , kurczak z warzywami, kalafior pieczony, zapiekanka z ziemniakami, ziemniaki zapiekane, bez pieczenia, pieczone ziemniaki, zupa jarzynowa, sałatka z kalafiorem , szybki obiad, sałatka z kurczakiem, szybka sałatka

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.