Wystawne danie, które można zrobić w 15 minut. Wbrew pozorom stek panierowany w pieprzu specjalnie pikantny nie jest, ponieważ wysoka temperatura pozbawia nieco pieprz ostrości. Całość dodatkowo łagodzi wyrazisty, kremowy sos na bazie koniaku. Czas przygotowania: 15 minut Poziom trudności : Łatwy Liczba porcji : 2 Mówi się, że książki mają swoje historie, w przypadku książek kucharskich jest tak z całą pewnością. Emile Lerch w książce „La Revue Culinaire” wydanej w 1950 r. stwierdził, że to on, 20 lat wcześniej, w... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.