Najprostszy przepis dla miłośników warzyw. Ratatouille z piekarnika, do przygotowania w dwóch krokach. Danie z rozgrzewającą porcją witamin na zimowe chłody. Idealne do mrożenia. Czas: 40 minut Poziom trudności : łatwy Nie jesteśmy weganami, ale od czasu do czasu lubimy zjeść coś zupełnie niemięsnego i z przyjemnością obserwujemy kilka wegańskich blogów, szukając na nich inspiracji. Przepis na ratatouille z piekarnika, który chcemy Wam dziś zaproponować, jest bardzo prosty do zrobienia i nie wymaga czasu ani z... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.