Wrapy z szarpaną „wieprzowiną” z boczniaków

Wrapy z szarpaną „wieprzowiną” z boczniaków

Wrapy z szarpaną „wieprzowiną” z boczniaków

Wieprzowina z boczniaków? Wiemy, brzmi śmiesznie, ale w sumie nazwa pasuje do tego śmiesznie prostego, wegetariańskiego dania. Czas : 15 minut Poziom trudności : Bardzo łatwe Liczba porcji : 2   Wrapy z boczniakami to danie nadzwyczaj proste, zdrowe i sprawi Ci sporo przyjemności. Zarówno podczas przygotowania, jak i jedzenia. Boczniak jest niezwykle wdzięcznym grzybem, delikatnym a zarazem zwartym i lekko twardym. Bardzo łatwo można dzielić go rękami na mniejsze kawałki. My nigdy boczniaków nie siekamy. D... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, wieprzowina, tortilla, sosy, mięso, chleb, wołowina, dania mięsne, bez pieczenia

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.