Wegetariańska panzanella z tofu

Wegetariańska panzanella z tofu

Wegetariańska panzanella z tofu

Wegetariańska panzanella zasmakuje każdemu kto lubi oryginalną wersję tej sycącej sałaty, czyli z pancettą. A może powie, że jest lepsza:) Czas : 20 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 2 Na panzanellę zawsze jest dobry czas, ale latem po prostu nie można tej sałatki nie zrobić. Podstawą smaku, sosu są dojrzałe, pachnące i soczyste pomidory. Jeśli masz w chlebaku suche pieczywo zrób panzanellę! Jeśli nie masz to go stostuj i też zrób. My bardzo często robimy tę prostą sałatę, bo jest super prosta, sycąca ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, pieczywo, sałatka, chleb, sałatki, mięso, bez pieczenia

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.