Tofu z makaronem, bobem, groszkiem i fasolką

Tofu z makaronem, bobem, groszkiem i fasolką

Tofu z makaronem, bobem, groszkiem i fasolką

Szybkie i dość niecodzienne danie z tofu makaronem vermicelli, bobem, groszkiem i fasolką. Całość łączy lekki sos słodko-kwaśny. Czas : 20 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 duże Tofu z makaronem, bobem i groszkiem to sposób na niekłopotliwy obiad, szybki i łatwy do zrobieni. Jedyną trudność może stanowić smażenie tofu. Żeby ser był pysznie chrupiący trzeba go zapanierować w mące ziemniaczanej a potem dość długo smażyć: około 12 minut. Warto zadbać, żeby był, bo później zjadanie chrupiących kos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, makaron, fasolka, obiad, spaghetti, fasola, mięso

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.