Szybka shakshuka z jarmużu i cieciorki jest daniem faktycznie szybki i bardzo mało kłopotliwym w przygotowaniu, bo większość roboty bierze na siebie piekarnik. Czas : 20 minut Poziom trudności : Bardzo łatwe Liczba porcji : 2 Szybka shakshuka z jarmużu i cieciorki to oczywiście pomysł dość daleki od oryginalnego przepisu, stanowiącego kamień węgielny kuchni orientalnej, a składającego się z cebuli, papryki, pomidorów i jajek uduszonych w sosie z tych warzyw. Nasza szybka shakshuka jest inna, jajka nie pływają w... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.