Sznycle panierowane w orzechach laskowych

Sznycle panierowane w orzechach laskowych

Sznycle panierowane w orzechach laskowych

Panierka z orzechów nadaje sznyclom absolutnie niezwykły smak. Są chrupiące i niesamowicie pożywne. Panierka nic nie traci na chrupkości następnego dnia. Czas : 30 minut Poziom trudności: Dość łatwe Liczba porcji: 2 duże Sznycle panierowane w orzechach laskowych to danie, które musi wypróbować każdy kto lubi panierowane kotlety. Kto raz spróbuje panierki z orzechów nie będzie chciał wracać do zwykłej panierki z bułki. Zmielone orzechy bardzo ładnie smażą się na patelni (sznycle panierowane w orzechach można również ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kotlety, bułki, kurczak, mięso, sałatki, sałatka, pierś, pierś z kurczaka, udka z kurczaka, kotlety ziemniaczane, filet z kurczaka, sałatka z kurczakiem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.