Środa: Zucchini z pulpecikami z indyka w sosie pomidorowym

Środa: Zucchini z pulpecikami z indyka w sosie pomidorowym

Środa: Zucchini z pulpecikami z indyka w sosie pomidorowym

Zucchini z pulpecikami z indyka w sosie pomidorowym – danie niezwykle proste, ale też pełne smaku, które przyrządzicie w 30 minut. Bardzo łatwo je zapakować do pojemnika i odgrzać, co czyni je idealnym na lunch do pracy. Mięso z indyka pełne białka, warzywa i lekki sos sprawiają, że jest to potrawa uwielbiana przez amerykańskich fitmenów, którzy planują posiłki. Wy też je pokochacie! Czas : 30 minut Poziom trudności: łatwe Liczba porcji : dla 2 osób Są na świecie rzeczy, o których się filozofom nie śniło... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, cukinia, tarta, pulpeciki, indyk, sos pomidorowy, spaghetti, mięso, mielone, makarony, pulpety, makaron, sos spaghetti, pulpety w sosie pomidorowym, mięso mielone, mielone z warzywami, mięsa pieczone, dania mięsne, dania z makaronem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.