Środa: Wegetariańska lasagna w słoiku

Środa: Wegetariańska lasagna w słoiku

Środa: Wegetariańska lasagna w słoiku

Łatwa wegetariańska lasagna upieczona w słoiku. Proste a niecodzienne danie, które można podać gościom – na pewno zrobi wrażenie – lub zabrać do pracy. Czas przygotowania : 10 minut Czas pieczenia : 20-25 minut Liczba porcji: 2 Lasagnia z małym przekrętem Przepis na lasagnię ze słoika jest dziecinnie prosty. Słodki groszek super łączy się z serami: kremową ricottą, aksamitną mozzarellą i wyrazistym parmezanem. W naszym przepisie, dla ułatwienia, zamiast płatów makaronu na lasagnię użyliśmy kokar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makaron, makarony, zapiekanka, zapiekanki, lasagne, tarta, szpinak, ciasto, cukinia, grill, mięso, makaron ze szpinakiem, zapiekanka z cukinii, dania z makaronem, zapiekanka makaronowa, zapiekanka z mięsem , bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto z orzechami

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.