Sprawdzony przepis na gniocchi

Sprawdzony przepis na gniocchi

Sprawdzony przepis na gniocchi

Gnocchi powinny być delikatne i miękkie jak puch. I takie własnie wychodzą według tego przepisu: mięciutkie, rozpływające się w ustach. Trzeba tylko zrobić odpowiednie ciasto. Czas: Kilkanaście minut (plus ewentualnie godzina na pieczenie ziemniaków) Poziom trudności : Łatwe Gniocchi – kluseczki, których tajemnica tkwi w ziemniakach Robienie gnocchi wymaga pewnej wprawy, ale wierzcie, że warto włożyć w lepienie klusek trochę wysiłku, bo potrafią się one pięknie odwdzięczyć za wkład pracy. Są miękkie, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kluski, ziemniaki, ciasto, sosy, kopytka, zupa pomidorowa, szybkie ciasto, pieczone ziemniaki, pizza , pizza przepis, obiad, sos pomidorowy, mięso, ziemniaki na obiad, ciasto na pizze, łatwe ciasto, proste ciasto, bez pieczenia, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, pizza ziemniaczana , szybki obiad, obiad na szybko, szybkie ciasto bez pieczenia, proste i szybkie ciasto, mięsa pieczone, sos do pizzy, sos pomidorowy do pizzy

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.