Przepis na : śniadanie
To naprawdę jest najprostsza shakshuka. Nie trzeba niczego siekać, smażyć, mieszać itd:) Czas : 25 minut Poziom trudności: Bardzo łatwe Liczba porcji: 2 Shakshuka to bardzo proste, bardzo zdrowe i bardzo znaczne danie. Najprostsza shakshuka, którą dzisiaj Wam proponujemy jest przy tym najmniej kłopotliwa, bo nie trzeba składników siekać, smażyć, mieszać itd. Shakshuka wywodzi się z Północnej Afryki, ale obecnie jest popularna w całym basenie morza Śródziemnego, szczególnie w Izraelu, gdzie na niemal status... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.