Tajemniczym składnikiem dania jest sos z musztardy francuskiej, słodko-kwaśny. Doskonale łączy wszystkie składniki sałatki z pieczonych ziemniaków., podbijając ich smak. Czas: 30 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji : 2 Składniki: 8 średnich ziemniaków Garść szczawiu Garść rukoli 2 łyżki siekanej natki pietruszki 2 łyżki siekanego koperku 1 łyżka suszonego tymianku Pęczek rzodkiewek 2 łyżki oleju Sól Pieprz Sos 2 łyżki musztardy francuskiej 2 łyżki oleju 2 łyżki soku z cytryny 1 starty ząbek czo... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.