Racuchy z ziemniaków i kaszy, faszerowane mielonym indykiem i kapustą to danie bogate, solidne i pożywne. Spokojnie może wystąpić w roli obiadu. Trochę wymaga pracy, ale na serio warto. Czas: 40 minut Poziom trudności : Nie za trudne Liczba porcji : 4 Na pewno znasz racuchy z ziemniaków, ale z ziemniaków i kaszy raczej nie. No chyba, że czytujesz Niedzielnego Kucharza, bo my uwielbiamy łączyć kasze z innymi składnikami. Polecamy nasze placki ziemniaczane z kaszą orkiszową , albo pyzy z kaszy jęczmiennej , al... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.