Przepis dnia: Wegetariańska lasagna ze szpinakiem i groszkiem

Przepis dnia: Wegetariańska lasagna ze szpinakiem i groszkiem

Przepis dnia: Wegetariańska lasagna ze szpinakiem i groszkiem

Przygotowanie klasycznej lasagni to spore wyzwanie, gdyż trzeba zarezerwować niemało czasu na zrobienie wszystkich sosów. W naszej lasagni czas przygotowania to 15 minut, a nawet mniej. Potem już tylko do piekarnika, z którego po 30-40 minutach wyjmiecie kremowe, pyszne i zdrowe danie. Czas przygotowania: 15 minut Czas zapiekania : około 40 minut Poziom trudności : Dość łatwe Liczba porcj i: 4 Wokół lasagne kontrowersji i znaków zapytania jest więcej niż rzeczy pewnych. Np. powinno się pisać lasagna, czy lasa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

lasagne, sosy, szpinak, tarta, makaron, makarony, zapiekanka, kiełbasa, zapiekanki, pulpeciki, sos beszamelowy, makaron ze szpinakiem, mięso, sos serowy, zapiekanka z mięsem , bez pieczenia

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.