Poradnik: Jak ugotować szparagi
Poradnik: Jak ugotować szparagi
Przepis na : sałatka
Szparagi to bardzo zdrowe i niskokaloryczne warzywo. Dlatego zaczynamy je wcinać, gdy tylko pojawią się w sklepach. Szparagi można gotować w wodzie, na parze, smażyć, grillować, piec i jeść na surowo. Każdy sposób jest dobry – muszą być tylko świeże! Jak ugotować szparagi? Jak je wybrać w sklepie? Czym białe szparagi różnią się od zielonych, w jaki sposób pozbyć się zdrewniałej końcówki? Czy szparagi trzeba obierać? Wszystkiego dowiecie się w tym wpisie! Przez lata szparagi uchodziły za pewny afrodyzjak,... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz
Autor
Agnieszka Jablonska-Twaróg
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
szparagi, tarta, makaron, makarony, sałatki, sałatka, sosy, krewetki, pasta, ziemniaki, spaghetti, kurczak pieczony, sałatka warzywna, salatki warzywne, ciasto, kurczak, obiad, zupa, zupa krem, grill, risotto, niskokaloryczne, salatka z makaronem, dania z makaronem, salatka z jajkiem, sos spaghetti, bez pieczenia, sałatka z kurczakiem, kurczak z warzywami, sałatka na grilla
Inne przepisy z Niedzielny kucharz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję